GLASEN VOOR UW INTERIEUR KUNT U IN ELKE RAL-KLEUR EN MET DIVERSE EFFECTEN BESTELLEN

Effect, Lacobel, Mat, Kleur

De ruimte van uw keuken optisch vergroten, wordt mogelijk met een spiegelkeuken. Er zijn veel manieren om een originele keuken te maken. Alles hangt af van onze verbeeldingskracht om experimentele ruimtes te ontwerpen. Eén van de meest vernieuwende en modieuze manieren om toe te passen in het klassieke keukenontwerp zijn spiegelende tegels.

Heeft u ooit over zo’n metamorfose en oplossing nagedacht?
We laten u graag de verschillende toepassingen zien!
Wij nodigen u van harte uit om uw wensen te bespreken.

Spiegeltegels trekken de aandacht door hun unieke karakter, de van reflectie van de omgeving en het licht. Ze verlichten elke kamer, geven het stijl en elegantie. We kunnen op het volle oppervlak van de muur plaatsen, maar ook op kleinere oppervlakken.

Vaak worden door ontwerpers glazen componenten toegepast op bovenste kasten in de keuken. Spannend en uitdagend! We zorgen dat het glanzende oppervlak goed tot zijn recht komt, zodat elke klant tevreden is.

Glazen tegels E

Glazen tegels EF

Glazen tegels matten S

Gesatineerd gelakt glas combineert twee glaslijnen. Aan de ene kant zijn ze kleurloos, bedekt met een laag hoogwaardige vernis en aan de andere kant – met zuur geëtst. Het productieproces garandeert een uniforme uitstraling. Matten is perfect voor interieurelementen: meubels, scheidingswanden, open- en schuifdeuren. Het past perfect bij andere materialen, waaronder: hout, staal, steen.

Glazen tegels volle kleur P

Het wordt gebruikt in het interieurontwerp, waar de kleur de kwaliteiten van de kamer benadrukt. Het wordt ook aanbevolen als aanvulling op meubels, deuren of als wandpanelen. Het gebruik van dit glas als droog uitwisbaar bord is een noviteit. Door de samenstelling van de vernis die op het glas wordt aangebracht, kan het worden gebruikt in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers.

Glazen tegels volle kleur PF

Glazen tegels Lacobele L

Lacobel is een glassoort die valt onder de groep „floatglas”. Het is aan één kant bedekt met hoogwaardige gekleurde lak, die verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren. Uitermate geschikt voor gebruik in openbare interieurs en commerciële projecten, waaronder: winkels, kantoren, hotels, restaurants, gebouwen. In de privacy van een privéwoning is de kleurrijke Lacobel perfect voor het regelen van onder andere keukens, woonkamers, badkamers, slaapkamers, kantoren. Door zijn veelzijdigheid past hij perfect bij materialen als hout, staal of steen. De hoogglans van Lacobel-glas verlicht het interieur perfect en voegt er elegantie aan toe.

Glazen tegels Lacobele R

Vragen over een product, levertijd of een specifieke wens? We helpen u graag