ANTIEKE LOOK SPIEGELS

Een koninklijk tintje? Er is keuze uit gestileerde en verweerde spiegels die je terug in de tijd brengen.

Dit zijn spiegels, alsof ze door de tand des tijds zijn aangetast, verwijzend naar oude handwerktechnieken. De mode voor hen is en blijft doorlopend, want ze kunnen voor elk type interieur bedoeld zijn. Je kunt zeggen van Versailles, via de Bourgeois-Boheemse stijl, tot volledig moderne interieurs. Antieke spiegels zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Ze zijn een integraal onderdeel van het interieurontwerp. Met behulp van een spiegel kunt u de ruimte visueel vergroten en het interieur opvrolijken. Bovendien brengen we, dankzij de esthetische kwaliteiten van antieke spiegels, elegantie en verfijnde stijl in de kamer.

Dit soort spiegels geven karakter aan zowel oude als moderne interieurs. Ze worden gebruikt in historische en hedendaagse interieurs en vormen vaak het centrale element van een hal, kamer, keuken of badkamer. In elk type interieur laat het toe om een bepaald karakter en warmte te geven aan de kamers, en bewijst het ook de unieke smaak van de eigenaren. Antieke spiegels kunnen een ideaal element zijn van het interieurontwerp van een hotel, restaurant, winkelcentra.

GEKLEURDE SPIEGELS

Een spiegel hoeft geen standaard kleur te zijn. Met behulp van onze catalogus kunt u kiezen voor de kleur die uw ruimte het beste optisch vergroot.

De spiegel is een product waarmee u een weerspiegeling van het beeld kunt verkrijgen door een zilverglazuur op het basisglas aan te brengen. Het zorgt voor optisch extra ruimte en vervult extra decoratieve waarden. Het is bestand tegen corrosie en veroudering. Wij bieden spiegels aan in extra uitvoeringen: brons, grafiet, groen, goud en koper. Ze zijn gemaakt dankzij het gebruik van extra metalen elementen in het productieproces. Op grote schaal gebruikt om de aantrekkelijkheid van kamers te verbeteren en als een onmisbaar element van elk huis.

Vragen over een product, levertijd of een specifieke wens? We helpen u graag