Onze Producten

Onderstaande artikelen zijn op maat gesneden, de maximale maat is 1820x2400mm, de minimale maat is 100x100mm

Bestellen

Orderverwerking

Installatie

Efect met E

Glazen tegels

Efect met EF

Glazen tegels

Matten met S

Glazen tegels

Gesatineerd gelakt glas combineert twee glaslijnen. Aan de ene kant zijn ze kleurloos, bedekt met een laag hoogwaardige vernis en aan de andere kant – met zuur geëtst. Het productieproces garandeert een uniforme uitstraling. Matten is perfect voor interieurelementen: meubels, scheidingswanden, open- en schuifdeuren. Het past perfect bij andere materialen, waaronder: hout, staal, steen.

Volle kleur met P

Glazen tegels

Het wordt gebruikt in het interieurontwerp, waar de kleur de kwaliteiten van de kamer benadrukt. Het wordt ook aanbevolen als aanvulling op meubels, deuren of als wandpanelen. Het gebruik van dit glas als droog uitwisbaar bord is een noviteit. Door de samenstelling van de vernis die op het glas wordt aangebracht, kan het worden gebruikt in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers.

Volle kleur met PF

Glazen tegels

Lacobele met L

Glazen tegels

Lacobel is een glassoort die valt onder de groep „floatglas”. Het is aan één kant bedekt met hoogwaardige gekleurde lak, die verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren. Uitermate geschikt voor gebruik in openbare interieurs en commerciële projecten, waaronder: winkels, kantoren, hotels, restaurants, gebouwen. In de privacy van een privéwoning is de kleurrijke Lacobel perfect voor het regelen van onder andere keukens, woonkamers, badkamers, slaapkamers, kantoren. Door zijn veelzijdigheid past hij perfect bij materialen als hout, staal of steen. De hoogglans van Lacobel-glas verlicht het interieur perfect en voegt er elegantie aan toe.

Lacobele met R

Glazen tegels